hétfő, március 29, 2010

megszületett!



hétfő reggel jött világra Koppány, a harmadik (Dáviddal negyedik) fiúnk. hatalmas öröm töltött el egész nap. még az sem sokat változtatott ezen, hogy éppen ma derült ki, hogy új albérletet kell keresnünk. (ismét felvillant az emberben lakó gonoszság) 

Abigél és Koppány is jól vannak (a körülményekhez képest), elég nehéz szülés volt, de Isten mindenről gondoskodott. megérkeztek apósomék és ma éjel már a fiúk is itthon alszanak. Dávidra még vár néhány vizsgálat de az biztos, hogy kell járjak vele gyógytornára (egy kicsit le van maradva a mozgásban). 

elképesztően gazdagok vagyunk! 

csudálatos dolog ez a kegyelem!

zoltán

10 megjegyzés:

Klári B. írta...

gratulalunk, Isten aldjon meg benneteket gazdagon. No es varjuk a kepeket is Abival es a kis Koppannyal. :)

Timi írta...

Nagyon örülünk!!! Gyors felépülést kívánunk Abinak!Az Úr erősítse meg!

Katie C. írta...

Congratulations!!!! May God bless this new life!

Lea Mónika írta...

gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! mindenkinek gyors felepulest, epulest.. es jobb uj alberletet, ha mar midnenkepp el kell koltozni! szolok apunak is a nagy hirrel;)

Márta-Zsófi írta...

Nagyon nagyon édesek. Gratulálunk.

Piroska írta...

Gratulalunk. Az Ur tartsa meg es adjon nektek nagyon sok erot es turelmet a gyerekek nevelesehez.Koszontom Abigelt es hamari meg erosodest kivanok neki.

Petyár Angi írta...

NAGYON EDI KIS CSOPPSEG!!!...MAR CSAK AZZAL VAGYOK BAJBAN, H HOGYAN FOGOM BECEZNI?!?(BIZTOS VAGYOK BENNE, H EZ A TE OTLETED VOLT, ZOLI:D...DE EZT IS MEGSZOKJUK, MINT AZ ELOZO 2OT:))
SOK- SOK OROMOT ES EROT TOVABBRA IS...ISTEN ALDJON TITEKET!

Adina írta...

Elkelne egy lányka is ebbe a népes családba :p
Áldjon meg az Úr benneteket nagyoooooooon!

tiszta-csillag írta...

Isten áldja meg a gyermeket és benneteket is. Abinak nagyon köszönöm, hogy megengedte, hogy az egész szülés alatt bennt legyek, ez különleges élmény volt számomra. Gyönyörű kis fiatok van és nagyon ügyes. Meglátszik, hogy "nem esik messze az alma a fájától" :). Én is gratulálok nektek...

Salomé írta...

Gratulalunk, az ur aldjon meg titeket. Pusokek