hétfő, március 01, 2010

búcsú

ma este búcsúzom a számítógéptől. kicsit átszervezzük itt a dolgokat, egy íróasztallal kevesebb lesz a házban és remélhetőleg, egy kisággyal több. :) marad a zoli régi, lestrapált laptopja, amin már egy hete dolgozik, hogy valahogy menjen. de megérte, azt hiszem, menni fog:) pár napra megint egyedül maradok, zoli szatmárra, váradra megy, talán gerzonnal. remélem, izgalommentes lesz ez a pár nap és nem most jön az, amikor menni kell...

dávid kapott ma két oltást, elég jól viselte, kicsi sírás-nyöszörgés után mindenkit levett a lábáról a mosolyával. mindenki elégedett, szépen fejlődik, olyan igazi baba, kedves, puszilnivaló, jó húsos:) és lehet csikolni, amitől hangosan kacag. ja, és kaptunk bébi ételt, hála érte! nagyon szereti és remélem, jót tesz neki, pótolja a hiányait.

a nagyfiúk élvezik a tavasz első fuvallatait, folyton kint lennének, tesznek-vesznek, segítenek az apjuknak. gerzon picit dadog. néha jobban, máskor kevésbé. nem tudom, mitől függ, de néha vicces, máskor nehéz... zalán ügyesen mond mindent, nem mindenki érti, néha én sem, de mondatokat szerkeszt, ragoz, stb. nem könnyű a magyar nyelv, ez újból kiderül: pl az "apa helyéje" nagyon logikusnak tűnik, de nem így van... szóval tanulgatunk.

edit megint nem zárták be, még egy hónappal elhalasztották a dolgot, azt mondja az ügyvéd, öregek lesznek, mire ítéletre kerül a sor. 14évesen bűnöztek... most 20. ez egyrészt jó, mert addig is itt van, aktív a gyülekezetben is, a családjában is.

más hírünk nem nagyon van, telnek lassan a hétköznapok... nem a mi erőnkkel, az Úrral, és nem magányosan. köszönünk mindent!
Abigél

2 megjegyzés:

Lea Mónika írta...

jaj Abigel!:) de jo, h megint irtal egy kicsit!!:) sok erot meg, mig zoli visszaerkezik, meg nemcsak, persze...jaa, es udvozlom Gerzont!:D:D

M K írta...

mekem is jo,hogy irtal.