péntek, január 21, 2011

betegségek

nagyjából azóta, hogy szatmárról hazajöttünk, koppány folyamatosan beteg. meghűlés mindenféle nehézséggel mindenféle variációban. nagyjából azóta nem alszom egy jót. lassan kezdem megszokni és minden apró lehetőségnek örülök. na de a koppány betegsége nem maradt meg nála, átragadt dávidra is, már 2szer, és a nagyobbak is már másodjára köhögősödnek meg azóta. közben a héten utolért egy gyomorrontás is, aminek a rossz oldalait főleg az anyukák tudják. figyeltem, gerzon mennyit tud még kiadni, mikor kell vinni. már 2 hete ez megy: vajon kit, mikor kell vinni kórházba. Istennek hála, eddig nem volt szükség rá, volt még itthon pipa, légzéskönnyitésre  (koppány), meg lázcsillapító is. az az igazság, hogy még ilyet tényleg nem láttam, hogy valakinek 40 fok fölött legyen a láza (dávid)... borogattunk és imádkoztunk. dávidot a héten kellett volna vinni bukarestbe kivenni a varratot a szeméből, de mivel beteg lett, nem tudtunk menni, február végére kaptunk új időpontot.

nagy vonalakban erről szól az életem. várok és várok. van, amikor könnyebb, de általában nagyon nehéz várni. "légy csendben és várj az Úrra..."

abigél

5 megjegyzés:

Zambo Dalma írta...

Az Úr adjon neked erőt mindennek elhordozására és gyógyítsa meg a gyerekeket!

Unknown írta...

sziasztok. sok erot adjon nektek Atyank.Nekunk csak 3 volt egyszerre kicsi de igy is tudom mit jelent hosszu ideig nem aludni vegig 1 ejszakat,de ez is mullando .Most masak a gondok.Minden idoszaknak megvan a szepsege.En mar nem siettetem az idot.Orulok,hogy meg egy keveset veluk tolthetek.Isten aldjon mindenkit es adjon gyogyulast

Kulcsár Manci

Salomé írta...

Gondolunk ratok, sajnaljuk hogy betegeskedtek. Imadkozunk ertetek, hogy legyen erod es turelmed ebben a nehez idoszakban. irjatok az ujabb fejlemenyekrol. Adina es anyumak

kilike írta...

Isten adjon sok-sok erőt, és mielőbb nyugodt éjszakákat!

Abi írta...

valoban, mancika, nagy kisertes ilyenkor siettetni a dolgokat, es elmmulasztani a ma alkalmait. koszi, hogy eszembe juttattad. jo lenne kihasznalni minden idot, mert mar mi is latjuk, mennyire mulandoak.