szerda, február 03, 2010

megint


és újra én írok (abi). csuda jó dolgom van már második napja, mert zoli elvitte a fiúkat az édesanyjához, péntekig ott lesznek. hihetetlen, milyen felüdülés csak egy gyerekkel foglalkozni. (ill. másféllel, a kicsi "töbörcsök" nagyon aktívan kíván részt venni az életemben, nem lehet figyelmen kívül hagyni őt sem) szóval pihenek ezerrel. itt ülök egész nap a gép előtt és ezen dolgozom:
http://sites.google.com/site/kosarpatak/
egyelőre ez a cím, ez is marad egy darabig, aztán keresek valami jó tárhelyet, ott lesz egy oldal, ami majd ide irányít. de egyelőre csak innen lehet megnézni. a minőség nem olyan profi, én sem vagyok az, minden diploma meg iskola ellenére sem. sajna. ez egy egyszerű kis oldal azért főleg, hogy támogassuk az itteni cigányságot, akiknek van szakmájuk, szorgalmuk, tehetségük, de kevés lehetőségük, hogy megmutassák, és értékesítsék.

hétvégén házas hétvége, ún. felejthetetlen hétvége volt, vásárhelyen, kedves régi ismerősök, barátok voltak az előadók. honvágyam lett a betlehem gyüli iránt, mikor hallottam zsigát meg gyöngyikét énekelni. jó volt beszélgetni, megmutatni, hol élünk most. kaptunk tanácsokat házasságot, gyereknevelést illetően és reméljük, még jobban elmélyül a kapcsolatunk zolival, hogy ellen állhassunk mindenféle bajoknak, kísértéseknek.

rólam annyit, hogy lassan nehezedik a terhesség, de még majdnem 2 hónapot ki kell húzni, imádkozunk is, hogy ne siessen meglátni a napocskát. amúgy is még nem sok látnivaló van, tavasszal lesz az igazi, akkor kell jöjjenek a gólyák....:) a fiúkról most nem írok. aranyosak, kedvesek, okosodnak minden nap.

a fenti képen zoli válogatja a vesszőt, próbálkozik a kosár fonással.
dávid nyűglődik, zavarja a "múzsámat" ...

Abi

3 megjegyzés:

Maresz írta...

Gratulálok a weboldalnak! Ügyes vagy, Abigél!

Timi írta...

:) Úgy látom a fegyelmezés egy része már megvan..vesszőből van bőven:))Sok -sok erőt neked a hordozáshoz:)

Dohi család írta...

igaz, van egy ilyen mondasunk: nezd csak, mennyi vesszo van itt!... aztan nincs tobbet baj. csak kicsit rossz, mikor ok is fonni akarnakaztan osszevissza keverik a dolgokat. meg jo, h ez nem mindennapos dolog:)