csütörtök, április 12, 2012

kincső

tegnap reggel 5 ora korul megszuletett kincső lanyunk. valamikor eljfel utan jelentkeztek az elso fajasok, abigel itthon vajudott (tanultunk az eddigiekbol) es 4 utan hivtuk ki a mentot, mikor mar kozel volt a szules. miutan bevittek abigelt fel oran belul meg is volt. fel kellett menjen gyalog a harmadikra, es ahogy abigel mondta,  kettot nyomott es kint is volt kincso. igaz, hogy majus elejen toltotte volna a 9 honapot, de egy nagy (3,5 kg) egeszseges kislanyunk van. hala a Mindenhatonak! abigelnek eddig ez volt a legkonnyebb szulese. nem igy terveztuk, de igy minden bizonnyal jobb is. edesanyam es a hugom pont itt vannak nalunk latogatoba (ugy volt, hogy jonnek segiteni mig daviddal bukarestbe vagyunk, de mivel david meghult nem mentunk bukarestbe, de edesanyam mivel nagyon rakeszult mindenkeppen eljott) es ok vigyaznak a gyerekekre es sokat segitenek a haz korul is. hala erte. voltak kissebb osszetuzesek a korhazi szemelyzettel de alapjaba veve nagyon kedvesek es segitokeszek. a regi szuleszeten amugy is nyugodtabb a tempo mint a megyei korhazban. 
csak hetfon akarjak kiengedni oket, de ott nem tudnak jol pihenni ugy hogy meg gondolkodunk azon, hogy hamarabb kijojjenek-e. koszonjuk mindenkinek a jokivansagokat es az imakat
beke





meg hozzateszek nehany kepet. amugy szombaton engedik oket haza. ma este sikerult megjavitani a vizmelegitot (miota maros megyeben vagyunk eloszor tudtam otthon melegvizzel zuhanyozni az este - nem rossz, varadon soha nem ertekeltem, de azert nem szeretnek tulsagosan hozzaszokni), es holnap meg egy kis rendrakas, es johetnek a lanyok. alig varjuk (a fiuk minden nap gyakran emlegetik oket)





8 megjegyzés:

kilike írta...

Hála legyen Istennek a szülésért, a kicsi lányért, értetek! Nagyon sokat gondoltam rátok mostanában (is), és komolyan mondom, megkönnyeztem a bejegyzést. Isten áldjon Benneteket!

iri írta...

Orvendek, az Ur aldja meg a kis Kincsot!Mindenki nagyon jol nez ki itt!Hala az Urnak!

Unknown írta...

Isten áldja a kislányt! Mi is nagyon örülünk! Az Úr adjon erőt a nevelésében:)! Szép kis család vagytok:D!

Unknown írta...

sten áldja a kislányt! Mi is nagyon örülünk! Az Úr adjon erőt a nevelésében:)! Szép kis család vagytok:D! Szidi

Klári B. írta...

orulok nektek. mihamarabbi felerosodest es sok oromet es aldast.

Lea Mónika írta...

hadd gratuláljak én is!!! Abi azt mondta, "hiszem, ha látom", hogy lány:)) na, hát ugye:D ÉS olyan szép Anyuka, mondd meg neki Zoli!!!
puszilom mindkettőjüket:)

T írta...

Gratulalok nektek... sok erot a neveleshez es a szolgalathoz. Csodalom amit ti vegeztek! Tibi

Timi írta...

Nagyon örülünk veletek együtt!A könnyű szülésnek is nagyon:) az egészséges babáért és édesanyáért!:) Az Úré legyen a dicsőség!