hétfő, október 11, 2010

4-3

négyből három már alszik, a negyedik itt tekergeti magát piszkálja a számítógépet. ez koppány:) rég nem írtunk, egyrészt mert nem történt semmi említésre méltó, másrészt meg nem volt időnk. alma-körte levet gyártottunk, nagyban. még a tavaly adták az ötletet az ifjabb Erdőék és íme, lett elég gyümölcs, hogy megcsinálhassuk. ha valaki kíváncsi, jöjjön el egy kóstolóra:)

másik érdekesség, hogy kaptunk egy emeletes kiságyat. ha lesz alkalmam, lefényképezem. dávid azért élvezi, mert nagyon jól tud benne dobolni, koppány meg azért nem, mert megszokta hogy mellettem van. azért mondtam neki, jobb lesz ha átszokik, mert ez hosszú távon nem működik. lesz még egy emeletes ágy is a nagyobbaknak, csak az még nincs összeszerelve.

nagy évfordulók ideje az október nálunk. most volt 2 éve, hogy ideköltöztünk és pénteken lesz 5éve, hogy összeházasodtunk. hogy repül az idő! el se hinném, ha nem látnám a kis olajfacsemetéket: ) készülünk egy kicsit ünnepelni (ez kicsimamának szól:) ...

a végére meg egy imatémám van: zalánnak már azóta, hogy ide költöztünk, van valami kiütés a kezén, lábán. csúnya, kellemetlen, viszketős, stb. mindenfélét olvasok, próbálgatok, hogy tejallergia, vagy más? nem tudom. egyszer igaz hogy elmúlt egy tejmentes diétától, de aztán vissza jött. és nem szabadulunk tőle. lehet neurodermatitis, vagy epeféreg... de eldöntöttem, hogy nem fogok többet rágódni a dolgon. és olvasgatás helyett imádkozni fogok. ha tényleg neuro... akkora lelkének-testének van szüksége gyógyulásra. kérem, imádkozzanak érte. most egy allergén-szegény diétát kezdünk, ami nagyjából rizs-, krumpli-, cukkini-, hús-, málélisztből áll. aztán tanulok én is kreatívkodni ezekből. a családnak is tetszik. két nap... eddig nem nehéz, de két hétig...

az imaházépítés áll, mester nem jelentkezett, csak hétfőtől. addig zoli készíti a terepet: anyagokat odavinni, stb.
abigél

1 megjegyzés:

Kelemen J. Sándor írta...

Küldtünk emailt a hotmailes és rdslinkes címetekre. Melyiket használjátok? Ha van gmail-es címetek, küldjétek el nekünk is és ifj. Veress Ernőnek is. Köszi!