hétfő, május 24, 2010

növünk

egy hét telt el a műtétek óta és Dávid szemmel láthatóan fejlődik. nem csak figyelmesebb, igyekszik fixen tartani a szemét (eddig össze-vissza járt), hanem megfogja a játékokoat, teszi egyik kezéből a másikba és kezd fordulni is oldalra, hasról hátra. körbenéz a szobában, forgatja a fejét, pedig eddig mind egy irányba nézett, eléggé el is laposodott emiatt a kis feje. szóval rohamosan fejlődik és nem sokára utol éri magát, azt hiszem, elvégre már 6 hónapos.

csak négyen, borzosan...

mi is jól vagyunk, a többiek. Koppány is gyorsan nő, figyelmes, kezdi már ő is mondogatni a magáét és ami a legcsodálatosabb, hogy vagy 2 hete végig alussza az éjszakát. nagyon hálás vagyok ezért. így is sokszor vagyok fáradt, valami olyan fáradtsággal amit nem éreztem eddig: a lábam mintha cserben akarna hagyni. ilyenkor jól jön a szoptatás, kis pihenés, mikor lehet. nehéz összehangolni, hogy mindenki egyszerre aludjon. ezt nem panasznak szántam, csak azért írom, hogy reális legyek és a rólam alkotott kép is közelítsen a valósághoz.

ma nagynénémék látogattak meg, nagy áldozat volt már csak az utazás is, de nagyon jól esett, köszönöm. meg a többit is :) most is vendégeket várok, Váradról barátainkat. Zoli közben elment Szeben mellé a táborba építkezni és elvitte Gerzont is. remélem, jó lesz mindegyikünknek ez a kis változás. hiányzott már neki nagyon az apja és kicsit elege lett belőlem. most se ovi, se utazgatások, mint eddig, megunhatta már. 3 hét mulva kezdődik a táborozás, addig kész kell legyen az épület, amin most dolgoznak, ez is imatéma.

kicsit koszos, kicsit ijedt :)

Abigél

4 megjegyzés:

iri írta...

Orvendek a jo hirnek,adjon az Ur erot mindenhez!

Klári B. írta...

koszi a bejegyzest, es akkor kivanok tovabbi sok erot, az Ur erositsen meg teged mindenben, es adjon idot apihenesre is. :)

Borzási A. Kriszta írta...

kékszemű babák:)

Lea Mónika írta...

annyira szépek! a kis napbarnította arcuk....:)