vasárnap, április 18, 2010

holnap lesz

a nagy nap! tegnap kipakolták a házat, ahova menni fogunk, holnap meg megpróbálunk beköltözni. lehet, nem lesz olyan egyszerű, hogy egy nap alatt befejezzük, de meglátjuk. nagyon jó segítő csapatot kaptunk, hála az Úrnak, hogy mindenütt vannak testvéreink, akik élik az ígét, hogy jobb adni, mint kapni. mi mostanában nagyon sokat kapunk, az Úr asztaláról eszünk, így mondta valaki a héten...

mindenki jól van, fel vagyunk dobva, a sok várakozás után felszabadultunk. zoli minden nap több fuvart vitt Pókába, sokszor elvitte a nagyobb fiúkat is, persze ők nagyon élvezik ha mehetnek. a kicsik jól vannak, Dávid mintha nem sírna annyit, éjszaka is jól alszik, csak enni kel fel. Koppány gyorsan nő és már tudja a jogait :) leginkább ő segít nekem pihenni, lefog, nehogy valami rosszat csináljak (h túl sokat cipekedjek vagy ilyesmi).

képem sajnos még nincs, de ha már nem lesz olyan felfordulás, készítek párat. addig is senki ne csodalkozzon, ha nem fog tudni elérni minket, mert mobil jel csak a kertben van, vezetékes telefon meg nem lesz csak jövő héttől, ezzel együtt jön majd az internet. addig is pár új képet teszek a legkissebbekről:


Koppány


Dávid szenved



2 megjegyzés:

Klári B. írta...

Köszike, hogy beszámoltál, és kívánok sok erőt a költözködéshez, és persze közben pihenést is, mert az is szűkséges.

Petyár Angi írta...

Orulok, h minden alakul lassan! Jol teszi, h lekot, nehogy tul sokat cipelj! Kivanom, h minel otthonosabba tudjatok tenni az uj otthont:)