szerda, október 07, 2009

azóta

zoli haza jött egy hetes távollét után, nagyon vártuk, mindenki... hozott egy utánfutót, aminek gerzon nagyon örül, imádkozott is érte sokat, hogy érjen haza apa meg az "után futó" :)
csak közben beteg lett gerzon. hűlés, egyre rosszabbodó köhögés, légzési nehézségek, végül hétfőn a sürgősségen kötöttünk ki, ahol nem olyan sürgősen, sok harc, ima, sírás, meg telefonhívás után megvizsgálták és megállapították, hogy gyengébb asztmás rohama van. végül haza engedtek, mert van nekünk is itthon aeroszol szerkentyű, itthon kevergetem a cuccot és 6óránként szipókázza nagy hősiesen. ma kontroll vizsgálat, röntgen, stb. a helyzet csak kicsit jobb. nem sokkal. lehet imádkozni, Istenünk hatalmas, az asztmánál is, meg mindennél hatalmasabb. közben itthon küzdünk a penész ellen, készülünk a télre, mikor újra elő fog jönni. zalán is furcsán szuszog, meghűlt, köhög is kicsit. szóval így. orvoshoz járunk, talán előbb kellett volna, Isten tudja... tudom, hogy jó kezekben vagyunk és hogy nem véletlen semmi, de tanulnunk kell. Isten vezetett ehhez a dokinőhöz is, nagyon profinak néz ki, tudom, h nem ő gyógyítja meg, de azért nem árt egy jó doki:)

nagyjából ennyi. sok itthoni munka vár, őszi dolgok, készülődünk. hosszú a tél... 2x olyan hosszú, mint a nyár:))
Abigél

3 megjegyzés:

Lea Mónika írta...

hajaj!...:)
imádkozunk!:)

M K írta...

Most hogy vannak a gyerekek?

Dohi család írta...

jobban vannak, koszi. jarunk kontrollra, meglatjuk, mi lesz. kohoges maradt egyelore, legzes javul. de nem jo, ha farad. ilyesmi...