kedd, március 20, 2012

félig itt, félig ott

páran már tudják, költözködünk. eljött végre a várva várt tavasz, még ide is, pedig ide nehezebben érkezik. ehhez kötöttük a költözködés idejét, mert akkor már nincs hideg, nem kell annyi fa, és nincs annyi cipelni való. félig itt vagyunk, vagy inkább fizikailag inkább itt, gondolatokban, tervekben meg inkább ott. elég sok munka van, olyan is, amire nem számítottunk, de segítség is van sok, amire szintén nem számítottunk. 7-8 férfi, testvérek gyülnek össze minden nap, segítenek, önszántukból, ingyen, és még ők vendégelik meg egymást, zolit meg ha ott vannak a nagyobb fiainkat is. nekem csak arra van gondom, hogy minden nap legyen egy autónyi összecsomagolt dolog, amit elvihet reggel. remélem, hét végére már mi is ott leszünk, konyhával, ágyakkal.

velem sok jó dolog történik mostanában, sokat formál a Mester, de olyan jól esik, még ha fáj is néha. Újra talasztalom, hogy ez az egész nem csak mese, hanem valóság. hogy lehet kérni és kapni Lelket. éjjel nem tudok aludni. általában 2-3 órát vagyok fent. és olyankor annyira jó imádkozni, feltöltődni. csak reggel...mintha minden lelkesedés elszállna, mikor ébresztenek a gyerkőcök. mégis hálás vagyok Neki (most éjszaka van, lehet azért? :) )

minden nappal egyre nehezebb a terhesség, még van egy hónap legalább. de tudom, erőt fogok kapni minden naphoz és érzem is, hogy olyan dolgokat is meg tudok tenni, amiket nem is gondoltam volna. és még sokkal többet is lehetne, ha muszáj lenne. de jó, hogy nem muszáj:)) nagyon várom, hogy végre elrendeződjenek a dolgok az új lakásban, megtalálja minden a helyét és én is. hogy a kicsi is szép és biztonságos helyre érkezhessen.

legközelebb majd onnan (gernyeszegről) írok.

Abigél

2 megjegyzés:

kilike írta...

de jó volt ezt most olvasni! örülök nektek!

Salomé írta...

Gondolok rad, es fentrol jovo erot kerek szamodra. Nem beszeltunk mar egy eve, de jo a blog es hogy gondolhatunk egymasra, imaban is. Puszillak, adina