szerda, január 25, 2012

dávid itthon

sokan érdeklődnek, ezért írok egy kicsit dávidról.
egy elég komplikált műtéten esett át, amit csak ott bukarestben csinálnak az országban, mivel glaukómája (régies nevén zöldhályog) volt a jobb szemén. ez azt jelenti, hogy a benne felgyűlő folyadék nyomja szét a szemet. ha nem csinálnak vele valamit, elveszti a látását. már szemmel láthatólag nagyobb volt a jobb szeme. most valami szelepet építettek bele a szemébe, ami elvezeti a plussz folyadékot. ennyit értettem meg én az egészből :)) amit látok, hogy sokat szenvedett a gyerek, 4óránként csepegtetünk most is 3 féle cseppet, nagyon nehezen tűri. elég sokat sír, az is baj, hogy ott csak vele foglalkozott zoli itt meg nincs meg ez a körülmény. a többiek is néha az útjába állnak, elveszik a játékát, satöbbi... nem könnyű az élete:)) első éjjel szerintem rémálmai is voltak, mert sokat sírt még álmában is. most jobban alszik, kicsit.
február elején felülvizsgálat, addig is maradnak a cseppek meg az imák.
lassan kellene ráállni a szobatisztaságra nevelésre, koppánynál már elkezdődött a folyamat, de dávid lemaradt. tanítjuk őket enni, ez is egy nagy feladat tavaszig, míg jön a kicsi.
kérem az imatámogatást, hogy gyógyuljon, meg hogy legyen türelmünk hozzá, bölcsesség megkülönböztetni a "szimpla" hisztit a valódi szükségektől.
Abigél

3 megjegyzés:

Juliánna írta...

Az Úr áldjon meg benneteket. Gondolok réátok imában.

Lea Mónika írta...

én is...:)

M K írta...

Ezt nagyon szépen leírtad.