kedd, november 22, 2011

olyan szép

bőven van körülöttünk csodálni való, gyönyörű ez az ősz! kb. három hete, hogy van autónk (tóth attila nekünk ajándékozta a dáciát, mivel ő vett másat) a szultánnak így kevesebb szerep jút, de a hétvégén együtt voltunk csáváson, és a tüzifa dolgában is hasznát veszem. voltunk egrespatakon házas hétvégén (ez egy fajta lelki gyakorlat volt, olyan csendes napok) a gernyeszegiekkel és néhány barátunkkal. úgy néz ki jót tett többek házasságának, beleértve a mienket is. közben édesanyámék vigyáztak a fiúkra meg az állatokra.

 van egy csomó kiskutyánk (8ból egyet eladtunk és kettő oda van ígérve) és nehezen akad gazdájuk, pedig hirdettük több helyen a neten. ez itt a reklám helye: http://8ovtcharka.blogspot.com/  szegény dalmát csontig rágták. a börtönmisszióban is kezdek nagyobb szerepet vállalni, és úgy néz ki, hogy lesz valami a sárpataki cigány óvodából is. 
tavasszal szeretnénk elköltözni pókából, lehetőleg közelebb gernyeszeghez és sárpatakhoz, főleg azért, hogy abinak legyen segítsége a szülés után. úgy néz ki, hogy a gyes lejárta után is folytathatjuk ebben az iramban a missziót, mivel Isten gondoskodott támogatókról. a héte kell menjek dáviddal bukarestbe (még nem útlevéllel) és addig anyósom itt van abiékkal. miután hazajövök abi kap 3 nap szabadságot és ha Isten is úgy akarja elugrik kicsit szatmárra. addig a nagyfiúkkal hármasban tartjuk a frontot. van dolgunk elég. hála Istennek!
béke legyen mindenkivel 
zoltán

Nincsenek megjegyzések: