hétfő, augusztus 17, 2009

nyaralunk?

vagy legalább megpróbáljuk. erős a kísértés hogy most, ahogy megyünk Parajdra a sóbányába (főleg a fiúk miatt de nekem sem árt és viszünk magunkkal egy asztmás kislányt is innen sárpatakról), elugorjak még ide-oda missziózni. de hála Istennek itt van Abi és lebeszélt arról, hogy vigyem a projektort meg néhány keresztyén filmet. pihenni is kell! kell a szábbát.
múlt héten itt volt a váradi Betlehem, gyülekezetből egy fiatalokból álló csoport akik segítettek a misszióban. elég kemény hetünk volt. délelőttönként gyerekmunka (70-120 gyerekkel), estefelé meg a nagyobbakat próbáltuk elérni de akkor is főként a gyerekek jöttek. volt jézus film (magyarul és cigányul), volt eső, volt tábortűz, sok éneklés, ige, játék, stb.
még mindig sokat köhögök, gyakran berekedtem, de a Mindenható mindenhez adott erőt. megvolt Edinek a polgári esküvője (aug. 6) amit egy kisebb ünnepség követett a mi udvarunkon. hála Istennek volt segítségünk is a főzésben. tegnap megvolt a tagfelvétel és a minden jól megy 30.án Edi megkeresztelkedik. azon a héten evangelizáció lesz amit Attilával, a Gernyeszegi gyülekezettel, meg a cigány missziós alapitvánnyal közösen szervezünk. innen sárpatakról is szeretnénk minden este busszal átvinni embereket.
most ennyi jút eszembe. képeket nem tudok feltenni mert sietünk
béke legyen mindenkivel
zoltán